Windows Systeembeheer

Werk alle stuurprogramma’s van AMD, Intel en NVIDIA bij, zodat uw videokaart naar behoren werkt. Raadpleeg de uitgebreidere instructies voor het bijwerken van de grafische stuurprogramma’s. Als u niet eens zover komt, volgt u de aanwijzingen hierboven om Veilige modus te openen. Zodra Taakbeheer wordt weergegeven, gaat u naar windll.com/nl/dll/microsoft-corporation/msvcrt Opstarten en schakelt u elk item in de lijst uit. U start Veilige modus door het Windows-herstelprogramma te openen aan de hand van bovenstaande stappen. Als u die optie niet ziet, klikt u achtereenvolgens op Meer herstelopties weergeven en op Opstartinstellingen.

  • Je kunt deze bureaubladachtergronden natuurlijk zelf maken in een fotobewerkingsprogramma, maar uiteraard zijn er altijd mensen die dit werk al voor je hebben gedaan.
  • Om nu opnieuw een iso-bestand te maken van de inhoud van de Windows 10 iso dient u AnyBurn te downloaden.
  • Wanneer je klikt op Taakbalkinstellingen heb je nog veel meer controle over het uiterlijk en het gedrag van de taakbalk.
  • Verschijnt het vóór het aanmeldingsscherm, dan kan het zijn dat het om een probleem met een apparaatstuurprogramma of zelfs om een hardwareprobleem gaat.
  • In de daaropvolgende jaren betaal je het reguliere bedrag.

Dubbelklik op een van de vermeldingen, bijvoorbeeld NVIDIA GeForce GTX 1650, ga naar het tabblad Stuurprogramma en selecteer Vorig stuurprogramma. Met name in de zomer kan het voorkomen dat deprocessorkoeling niet voor voldoende afkoeling kan zorgen.

Schakel Tussen Schermen

Zoek een vermelding met de naam Load defaults , Optimized defaults of iets vergelijkbaars. Het BIOS en de UEFI zien er weliswaar verschillend uit, maar de bewoordingen lijken op elkaar. Hiermee herstelt u alle standaardinstellingen als er iets is misgegaan. Uw beeldscherm kan defect zijn of zijn ingesteld op de verkeerde bron.

hoe werkt het Windows-register?

Op deze pagina wordt in grote lijnen uitgelegd hoe u zelf deze software kunt uitschakelen en daarmee tevens de computer sneller en gebruikersvriendelijker maakt. Vooral als u een laptop en een extern beeldscherm gebruikt. Door het steeds weer aansluiten kunnen connectoren op den duur beschadigd raken. Probeer een andere videokabel waarvan u zeker weet dat die werkt om te controleren of er iets mis is.

Systeem: Windows Bootmanager Vs Alternatieve Bootmanager

Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk, selecteer Taakbeheer en ga naar Opstarten. Schakel alles wat u hier ziet uit door met de rechtermuisknop op elk item te klikken en Uitschakelen te selecteren. Op een grote desktopcomputer kunt u proberen alle onnodige componenten als geluidskaarten te verwijderen of de videokaart te verwisselen en het RAM-geheugen te upgraden. Eerst gaan we in op de oplossingen voor zwarteschermproblemen die optreden vóór het aanmelden. U kunt ook meteen verder gaan naar oplossingen voor zwarteschermproblemen na het aanmelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *